Mercedes-Benz Prigo

Prigo

Servis in dodatna oprema

Servisne storitve in originalni deli, ki se natančno prilegajo vozilu.

Ponudbe

Aktualne ponudbe in akcije

Odkrijte sezonske ponudbe in trenutne akcije znamke Mercedes-Benz.

Odpoklici vozil

Odpoklici in servisni ukrepi.

Tukaj preverite, ali za vaše vozilo velja aktualen servisni ukrep.

Mercedes me

Digitalno. Inteligentno. In ustvarjeno za vas.

Praktične in vsestranske funkcije, s katerimi postane vaše vozilo Mercedes še boljše – to ponujajo digitalni izdelki Mercedes me.

Servis in vzdrževanje

Vaš Mercedes je pri nas v najboljših rokah.

Celovite servisne storitve in vzdrževanje za vaše vozilo Mercedes-Benz.

Aplikacija Guides

Navodila za uporabo na pametnem telefonu ali tablici.

Mercedes-Benzova navodila za uporabo na pametnem telefonu ali tablici: aplikacija Mercedes-Benz Guide vsebuje navodila in funkcije iskanja za vaš Mercedes ter koristne nasvete, npr. za pomoč ob okvari, na vašem pametnem telefonu ali tablici. Ta navodila za uporabo trenutno niso na voljo za vse razrede vozil.

Aplikacije Mercedes me

Dobro povezane tudi med seboj.

Različne aplikacije, enotna izkušnja: če uporabljate več aplikacij Mercedes me, se njihove funkcije združijo. Iz vsake aplikacije lahko preklopite v drugo, pri čemer preusmeritev poteka samodejno.

Prehodno je lahko pri določenih vozilih zaradi pomanjkanja dobave začasno omejena razpoložljivost komunikacijskega modula (LTE). To vpliva predvsem na storitve Mercedes me connect, vključno s sistemom za klic v sili (eCall). Najnovejše informacije so na voljo pri vseh trgovcih Mercedes-Benz.

Originalni deli in dodatna oprema

Kakovost in zanesljivost. Za varnost in ohranjanje vrednosti.

Originalni deli in dodatna oprema Mercedes-Benz so prva izbira z vidika voznih lastnosti, udobja in ohranjanja vrednosti vašega Mercedesa.

Kolekcija Mercedes-Benz

Edinstveno raznolika

Mercedesova kolekcija je tako raznolika, kot so raznovrstni ljudje, ki jih privlačijo njene edinstvene lastnosti. Zaznamuje jo inovativnost znamke Mercedes-Benz in brezkompromisna zahteva po designu, funkcionalnosti in kakovosti.

Prevzem in dostava vašega vozila Mercedes-Benz

Kadarkoli želite, pridemo po vaš Mercedes-Benz

Nimate časa svojega vozila pripeljati na servis? Z veseljem vam pri tem pomagamo. Naša prevzemna in dostavna služba bo prevzela vaše vozilo Mercedes-Benz na vašem domu ali kjerkoli drugje, na primer v pisarni ali na terenu. Takoj, ko bo servis na vašem vozilu opravljen, vam ga bomo očistili in vrnili.