Mercedes-Benz Prigo

Prigo

Servis in dodatna oprema

Vaše dostavno vozilo zelo dobro poznamo in vas podpiramo pri njegovem zanesljivem delovanju.

Ponudbe

Aktualne ponudbe in akcije

Odkrijte sezonske ponudbe in trenutne akcije znamke Mercedes-Benz.

Servis in vzdrževanje

Vaše dostavno vozilo Mercedes-Benz je pri nas v najboljših rokah.

Zanesljiva kakovost, neposredno od proizvajalca. S pooblaščenim servisom Mercedes-Benz imate ob sebi partnerja, ki vaše dostavno vozilo najbolje pozna in vas bo podpiral pri tem, da bo vaše vozilo – in s tem vaš posel – ves čas v brezhibnem stanju. Nenazadnje kot proizvajalec poznamo vaše dostavno vozilo do najmanjše podrobnosti.

Originalni deli

Originalni deli Mercedes-Benz. Del vašega uspeha.

Originalni deli Mercedes-Benz nudijo odlično kakovost, preverjeno varnost in visoko zanesljivost. Originalni deli Mercedes-Benz so prva izbira z vidika voznih lastnosti, udobja in ohranjanja vrednosti vašega vozila – ponujajo optimalno funkcionalnost, trajnost in obremenljivost.

Originalna dodatna oprema

Originalna dodatna oprema, prilagojena posebej za vaše vozilo Mercedes-Benz.

Originalna dodatna oprema Mercedes-Benz razširja vaše možnosti za oblikovanje individualnosti in vsestranskosti vašega Mercedesa.

Aplikacija Mercedes-Benz Guide.

Navodila za uporabo. Interaktivno doživetje.

Odkrijte digitalna navodila za uporabo na pametnem telefonu. Seznanite se s tehnologijo in upravljanjem naših vozil. Preprosto, pregledno in informativno.

Pomoč na cesti.

Vedno se počutite varne. Kadarkoli: 24-urna pomoč Mercedes-Benz.

Vaša hitra in kompetentna pomoč na cesti s kakovostjo znamke Mercedes-Benz.

Garancija

Garancija za nova vozila Mercedes-Benz.

Odgovornost, ki jo z veseljem prevzamemo. Za vsa dostavna vozila Mercedes-Benz povsod po Evropi velja dvoletna garancija za nova vozila. Pogodbeno garancijsko izjavo prejmete od pooblaščenega prodajnega partnerja v vaši državi.

Kolekcija Mercedes-Benz

Edinstveno raznolika

Mercedesova kolekcija je tako raznolika, kot so raznovrstni ljudje, ki jih privlačijo njene edinstvene lastnosti. Zaznamuje jo inovativnost znamke Mercedes-Benz in brezkompromisna zahteva po designu, funkcionalnosti in kakovosti.