Mercedes-Benz Prigo

Prigo

MERCEDES-BENZ

Uporaba piškotkov na strani

PRIGO, d.o.o., Brezovica uporablja piškotke v različne namene

Z njimi želimo omogočiti najboljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani ter jo nenehno izboljševati. Z njimi lahko prikažemo uporabi prilagojene vsebine in oglase, pri čemer sodelujemo z izbranimi partnerji. Ti partnerji vam bodo prikazovali oglase tudi na drugih spletnih straneh. Svojo prostovoljno privolitev lahko kadar koli prekličete. Več informacij in možnosti nastavitev najdete pod »Nastavitve« in v naših napotkih za varstvo podatkov.

Analitični piškotki

Spletne strani želimo nenehno izboljševati, da bodo uporabniku prijaznejše in zmogljivejše. V ta namen uporabljamo analitične tehnologije (tudi piškotke), ki anonimno merijo in vrednotijo, katere funkcije in vsebine na naših spletnih straneh so uporabljane in kako pogosto. Na podlagi teh informacij lahko izboljšujemo uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh.

_utmaStatistika ogledov spletne strani2 letiGoogle Analytics
_utmbStatistika ogledov spletne strani30 minutGoogle Analytics
_utmcStatistika ogledov spletne straniTrajanje sejeGoogle Analytics
_utmvStatistika ogledov spletne straniTrajanje sejeGoogle Analytics
_utmzStatistika ogledov spletne strani6 mesecevGoogle Analytics

Tehnično potrebni piškotki

Tehnično potrebni piškotki in spletne tehnologije vam omogočajo dostop do spletne strani in njeno uporabo. To vključuje pomembne osnovne funkcije, kot so navigacija po spletni strani, pravilen prikaz v vašem spletnem brskalniku in prikaz vprašanja o privolitvi. Naša spletna stran brez teh spletnih piškotkov in tehnologij ne deluje.

CookiescriptacceptPrikazovanje obvestila o piškotkih1 letoprigo.mercedes-benz.si

Nastavitve piškotkov

Dovoli analitične piškotke

Da Ne